Barion Pixel

Időmegtakarítás

Gyors és hatékony segítségnyújtás bármilyen felmerülő hiba megoldásában, még mielőtt komolyabban érintené a weboldal forgalmát.

Testreszabás

A weboldal elkészítése során az elsődleges szempont természetesen a kliens kérése. - viszont mi segítünk végig a helyes úton maradni !

Mobilbarát

Az elkészített weboldalak a legapróbb részletbemenően is minden igénynek megfelelnek, amelyeket a mobileszközök támasztanak a weboldalak felépítése fele.

Legújabb projektjeink

Több mint elégedett ügyfél
és még rengeteg vásárló
Játékparadicsom
Bottli.ro
Hunbook.ro

Weboldal frissítése 1.6-os verzióról a legújabb 1.7 verzióra, megtarva az eredeti design, valamint áthozva többek között az összes egyedi fejlesztést, rendelést, vásárlót valamint vásárlói hűségpontokat.

Design koncepció készítés majd implementálás a legújabb PrestaShop 1.7 verzióra. Fizetési és számlázási rendszerekkel való összeköttetés, valamint dropshipping integráció.

Design felépítés egyedi kérések alapján. Fizetési és számlázási rendszerekkel való összeköttetés, valamint dropshipping integráció.

Pár szolgáltatásunk a teljesség igénye nélkül

Webáruház készítés

Elkészítjük az üzletnek tökéletesen megfelelő, egyénre szabott webáruházat figyelembe vége a kéréseket, viszont nem figyelmen kivűl hagyva egy modern webáruház ismérveit.

PrestaShop támogatás

Bármilyen PrestaShoppal kapcsolatos hiba esetén azonnali segítség nyújtás a hiba feltárásában és megoldásában

PrestaShop frissítés

PrestaShop áruházak frissítése a legújabb stabil verzióra, megtarva a termékeket, kategóriákat és rendeléseket is.
Igény esetén bármilyen adatot illetve egyedi fejlesztést átviszünk a frissített weboldalra.

On-Site SEO

"Az On-Site SEO köreibe tartoznak azon tényezők, amelyek által hatással lehetsz a saját weboldalara".

A legújabb és legjobb SEO implementációkkal vértezzük fel a PrestaShop weboldalát, hogy megfeleljen a Google valamint más keresőmotorok kritériumainak, így elérve az organikus látogatások és vásárlások látványok növekedését.

Egyedi (modul) fejlesztés

Bármilyen egyedi fejlesztés, API integráció elkészítése akár modul formájában.

PrestaShop felhasználói kézikönyv

Elkészítettük az első magyar nyelvű PrestaShop felhasználói kézikönyvet, amely több mint 100 oldalban készíti fel ügyfeleinket a PrestaShop helyes használatára.

Rólunk írtak