Számlálás a törlés előtt
A kijelölt feladatoknál a modul előbb feladatonként és táblánként megszámolja, hány sor törlődne, és ekkor még semmi nem változik. A törlés csak a jóváhagyás után indul, lépésenként, így a webshop nagy tisztítás közben is használható marad.