Barion Pixel

Összes modul

17 termék található.

1-12 / 17 elem mutatása

Aktív szűrők

Barion fizetés

Bankkártyás fizetési opció a Barion Smart Gateway-en keresztül PrestaShop 1.7.x és PrestaShop 8.x verziókhoz. A Barion.com által ajánlott PrestaShop bővítmény.

Ár 19 500,00 Ft

Magyar Posta - MPL

Több mint 200.000 beküldött csomag az MPL modul segítségével!


A Magyar Posta - MPL modul segítségével a Magyar Posta-PostaPont és a csomagmegőrző szekrény szállítási módok lesznek elérhetőek az Ön ügyfelei számára. 

Ár 19 500,00 Ft

Foxpost Magyarország

A Foxpost module által a Foxpost csomagautomata és Foxpost házhozszállítás szállítási lehetőséget elérhetőek lesznek a felhasználók számára. 

Ár 19 500,00 Ft

Pick Pack Pont Magyarország

A Pick pack pont module által a Pick pack pont csomag átvételi hely és Sprinter házhozszállítás szállítási lehetőséget elérhetőek lesznek a felhasználók számára. 

Ár 19 500,00 Ft

IzzyPay - vásárolj most, fizess később

Az IzzyPay Magyarország első magánszemély vásárlóknak nyújtott BNPL (Buy Now Pay Later) szolgáltatója. A fizetési mód igénybevételéhez az Izzypay Zrt.-vel való szerződéskötésre van szükség. A vásárló úgy tud az IzzyPayt használva vásárolni, hogy nem előre fizet, hanem a csomag átvétele után14 napon belül. A vásárló a személyi igazolványának a számának megadásával tud megrendelést leadni. A megrendelési folyamat másodpercek alatt lezajlik. Tedd elérhetővé a vásárlóidnak a népszerű Vásárolj Most, Fizess Később lehetőséget. info@izzypay.huizzypay.hu

Ár 19 500,00 Ft

Webshippy kapcsolat

Ez a modul lehetővé a kapcsolatot a boltja és a Webshippy között.

Ár 19 500,00 Ft
1-12 / 17 elem mutatása