Barion Pixel
 • Csak elektronikusan
Foxpost Magyarország

Foxpost Magyarország

Szeretnéd megnézni a modult működés közben? Kattints az alábbi gombra.

19 500,00 Ft
Nincs adó

A Foxpost module által a Foxpost csomagautomata és Foxpost házhozszállítás szállítási lehetőséget elérhetőek lesznek a felhasználók számára. 

Weboldal megadása

A modulok használata weboldal domain-hez között. Az alábbi űrlap segítségével add meg a weboldal URL címét ahol használni kívánod a modult, majd nyomd meg a "Weboldal URL" mentése gombot.

Maximum 250 karakter

  Támogatás

12 hónap támogatás és frissítés. A támogatás meghosszabbítható 50%-os feláron a modulok esetében.

  Magyar PrestaShop dokumentáció

Töltsd le ingyen a több mint 100 oldalas magyar nyelvű PrestaShop felhasználói kézikönyvet.

Kompatibilitás: PrestaShop 1.7
PrestaShop 8

Változásnapló:

V2.2.2

 • Térkép megjelenítési hiba javítása

V2.2.1

 • Nyelvesítési hiba javítása

V2.2.0

 • PrestaShop 8 kompatibilitás

V2.1.5

 • Kissebb hibajavítás

V2.1.4

 •  DeliveryNote max hossz beállítás

V2.1.3

 •  Supercheckout kompatibilitás

V2.1.2

 •  Kissebb hivajavítás

V2.1.1

 • Lehetőség a vezetéknév és Keresztnév felcserélésére 

V2.1.0

 • Néhány hibakezelés

V2.0.0

 • Foxpost WEBAPI használata

Követelmények

Gyöződjön meg róla, hogy legalább PHP 7.2 fut a tárhelyén.

A modul csak az 1.7-es fő verziójú Prestashopra telepíthető.

Összefoglalás

A Foxpost module által a Foxpost csomagautomata és Foxpost házhozszállítás szállítási lehetőséget elérhetőek lesznek a felhasználók számára. A modul használhatához aktív regisztráció szükséges a

www.foxpost.hu weboldalon.

A module telepítése a megszokott módon, a weboldal back office (admin) felületéről elérhető.

Modul konfiguráció

Sikeres telepítés után a modul konfiguációs oldalán van lehetőség a modul beállítására.

Kapcsolódás a Foxpost

A kapcsolódáshoz szükséges információk megszerzéséhez jelentkezzen be a www.foxpost.hu oldalon a felhasználói fiókjába, majd kattintson a Beállítások menüpontra.A sárgával kiemelt Basic auth username, Basic auth password és API key értékeket szükséges bemásolni a modul konfigurációs oldalára a Felhasználónév, Jelszó és API kulcs mezőkbe, ahogyan az alábbi képen is látszik:

Ha az adatok helyesek, akkor a kapcsolat sikeresen létrejött a webáruház és a Foxpost API között.

További beállítási lehetőség

Csomagméret: A csomagok mérete. A végleges érték a Foxpost raktári folyamatai során utólag, automatikusan kerül meghatározásra.

Rendelés státusz automatikus beküldéshez: Beállítható egy rendelés státusz, amely esetében a csomag automatikusan beküldésre kerül a Foxpost rendszerébe.

Rendelés státusz automatikus törléshez: Beállítható egy rendelés státusz, amely esetében a csomag automatikusan törlése kerül a Foxpost rendszeréből. "Csomag úton" email küldése: A beállítás engedélyezésével a vásárló egy automatikus emailt kap a nyomonkövetési URL-el abban az esetben ha a csomag sikeresen beküldésre kerül a Foxpost-hoz. Útánvétes fizetési módok: Az itt kiválasztott fizetési módok esetében a csomag utánvétesként kerül beküldésre a Foxpost rendszébe.

Letöltendő címke típusa (A foxpost webAPI által támogatott): Itt lehet beállítani a Foxpost által generált címke típusát.

Küldő: Szállítólevélen megjelenő név a küldő blokkban.

Csomag státusz követés a rendelés részletei oldalon: Bekapcsolt állapotban a rendelés részletei oldalon (vásárlói fiókban) megjelenik egy blokk amely kilistázza a rendelés státuszait (Foxpost rendszeréből lekérdezve), valamint az átvételi pont címét.

Figyelmeztetés megjelenítése a gomb mellett: Bekapcsolt állapotban egy figyelmeztető üzenet jelenik meg a rendelés megerősítése gomb mellet amennyiben a vásárló nem válaszott ki átvételi pontot.

Vezetéknév és keresztnév felcserélése: Az opció bekapcsolásával felcserélhető a Vezetéknév és Keresztnév sorrendje, amennyiben az rosszul lett beküldve a Foxpost-hoz.

Használat

A modul a telepítés során automatikusan létrehoz két új szállítási módot Foxpost - Pick up a parcel from a locker és Foxpost - Home delivery néven, viszont ezek a nevek tetszőlegesen megváltoztathatóak. Ha bármilyen okból kifolyólag törlése kerülnek a szállítási módot, a modul Alaphelyzetbe állításával újra létrehozhatóak. Figyelem: ha manuálisan hozza létre a szállítási módokat akár ugyanazzal a névvel, a modul NEM fogja őket felismermi. Csak a modul alaphelyzetbe állításával lehetséges újragenerálni őket.

Annak értekében hogy az újonnan létrehozott szállítási módok megjelenjenek a felhasználóknek konfigurálni (szállítási ár beállítás, stb) és engedélyezni kell őket.

A szállítási módok beállítása és engedélyeze után a rendelés oldalon megfog jelenni a két új szállítási mód. A Foxpost - Pick up a parcel from a locker esetében pedig egy térkép is megjelenik a szállítási módot kiválasztva.

Sikeresen rendelés leadás után a PrestaShop admin(BackOffice)-ban, a rendelés oldalon egy új blokk jelenik meg, amely tartalmazza a Foxpost-al kapcsolatos információkat.

Új rendelés esetében a Küldés gombbal van lehetőség a rendelést beküldeni a Foxpost-nak, amennyiben az már nem került beküldésre az automatikus beküldés lehetőségnek köszönhetően. Sikeresen beküldés esetén a blokkban elérhető lesz a csomag egyedi azonosítója (clFoxId), valamint lehetőség van a Címke/Szállítólevél letöltésére és a csomag törlésére.

foxposthu

Adatlap

Kompatibilitás
PrestaShop 1.7
PrestaShop 8
Version
2.2.2
chat Hozzászólások (3)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.