Barion Pixel

Hungarian documentation for Prestashop 1.7

Néhány mondat a dokumentáció eredetéről.

A PrestaShop magyar nyelvű dokumentálása egy régebbi munkálkodás alapján jött létre. Miután többször is találkoztunk klienseink körében azzal, hogy nem teljesen ismerik a PrestaShop lehetőségeit és határait, úgy döntöttünk, hogy pár oldalas leírásokat készítünk egy-egy adott témáról, amit a kérdéses esetekben pár kattintással megoszthatunk velük.

Idővel egyre nőtt az ilyen kis rövid leírások száma, és egyre népszerűbbek lettek. Ennek hatására jött létre a több mint száz oldalas, a PrestaShop főbb funkcióit leíró dokumentáció.
A weboldalról jelenleg elérhető verzió az első amely teljes egészében lefedi egy bizonyos szinten a PrestaShop admin felületének leírását, viszont még mindig vannak olyan témák amelyeket mélyebben is kifejthetőek.
Tehát a dokumentáció folyamatos frissítés alatt van, és az új verziókat automatikusan kiküldjük majd a feliratkozóinknak.

Dokumentáció letöltése

A dokumentáció letöltéséhez nincs más dolga mint feliratkozni az alábbi űrlap segítségével, és mi azonnal elküldjük Önnek

Az űrlap elküldésével elfogadom, hogy a Presta.hu használja a regisztrált e -mail címet hírlevelek és promóciós ajánlatok küldésére.
A vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek megfelelően bármikor leiratkozhat a hírlevélről. További információért kérjük, olvassa el a személyes adatvédelmi irányelveinket.