Barion Pixel
Infocentrum számlázó export

Infocentrum számlázó export

7 999,00 Ft
Nincs adó

A modul segítségével tömeges, XML típusú rendelés export készíthető, amely fájl könnyedén importálható az Infocentrum számlázóba, ezzel felgyorsítva a számlakiállítás folyamatát.

Kompatibilitás: Prestashop 1.7

Változásnapló

1.0.0 Verzió

  • Rendelés exportálása a rendelés oldalról
  • Egyedi menüpont a Rendelések főmenü alatt
  • Rendelések tömeges kijelölése exportáláshoz
  • XML fájl készítése a kijelölt rendelések adatait felhasználva
  • Az elkészült XML fájl importálható az Infocentrum számlázó programba

A modul működése

A modul telepítése után a konfigurációs oldalra lépve beállítható az exportált XML fájl neve, valamint egy kapcsoló segítségével kiegészíthető a fájl név az aktuális dátummal.

A rendeléseket két féle módon is exportálhatóak. Egy adott rendelés exportja elkészíthető a rendelés oldalról, az Infocentrum blokkban lévő Export order gombot megnyomva.

Valamint tömeges export is készíthető a Rendelések menüpont alatt lévő új menüpont, az Infocentrum alatt. Itt a PrestaShop-ban megszokott módon szűrhetőek a rendelések több feltétel alapján is. Az export készítéséhez jelöljük ki a kívánt rendeléseket, majd az oldal alján található Csoportos műveletek gomb alatt lévő Export gombot megnyomva készíthető el az XML fájl.

Az letöltött XML fájl pedig importálható az Infocentrum számlázó rendszerbe. 
Figyelem! Az importálást engedélyezni kell a programban. Útmutató a következő linken, az Infocentrum weboldalán található: https://www.infocentrum.hu/sugo/szamlazas_sugo/szamlazo_szamla_importalas_sugo

pshuinfocentrum

Adatlap

Kompatibilitás
Prestashop 1.7
Version
1.0.0
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.